XBRL Taxonomie FTK-rapportages

Implementatie XBRL Taxonomie 1.0.1 FTK-rapportages volgens DNB Standaard voor Pensioenfondsen

FTK

Betrouwbaar en snel overstappen naar XBRL

Vanaf 2019 worden de FTK Verslagstaten niet meer via e-Line DNB gerapporteerd, maar via het Digitaal Loket Rapportages (DLR). Dit betekent dat de FTK Verslagstaten vanaf dat moment in XBRL opgesteld moeten worden. We helpen pensioenfondsen met een vlotte transitie naar betrouwbare XBRL rapportages. Daarbij bieden we de mogelijkheid om volgens de bestaande Excel-templates van DNB te blijven werken. En ook volledige integratie met uw eigen IT infrastructuur is mogelijk.

Denkt u ook na over de implementatie van IORP II?

Meer weten over de FTK-service

Neem eenvoudig contact op via onderstaand formulier.






Wij zijn specialisten in rapportages aan de toezichthouder in XBRL!

Eenvoudig en pijnvrij

De service voor pensioenfondsen is beschikbaar als abonnement en wordt volledig beheerd door SecondFloor. Dit kan vanuit het data center van SecondFloor of op uw eigen IT infrastructuur. We maken de overgang zo eenvoudig mogelijk met DNB templates of uw eigen templates.

Automatische updates

SecondFloor draagt zorg voor de aanpassingen bij (formaat-) wijzigingen vanuit DNB, dit is onderdeel van het abonnement. Wij zorgen ervoor dat uw FTK-service altijd up-to-date is met de geldende standaard. Ons team volgt de ontwikkelingen bij DNB en is beschikbaar voor onze klanten.

Efficient en effectief

De oplossing is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring en eenvoudig in gebruik. O.a. de implementatie van de validaties is een belangrijk hulpmiddel voor onze klanten. Tevens kunnen aanpassingen worden gemaakt voor een naadloze aansluiting op uw specifieke werkwijze.

Flexibel abonnement

We bieden de FTK-service aan als flexibel abonnement! Dit betekent dat u zonder investeringen vooraf kunt omschakelen naar FTK Verslagstaten in XBRL. Tijdens een proef-periode kunt u kostenloos kennismaken met onze FTK-service. Dus neem snel contact op voor een proef.