Regular Supervisory Report (RSR) en verplichte tussenrapportages inleveren bij DNB

Het jaar 2018 loopt ten einde. Ook voor u een drukke periode om de laatste zaken af te ronden. Niet alleen nu, maar ook in het nieuwe jaar zit het op adem komen er vast niet in. Zo lazen we op de website van de DNB dat er aandacht wordt gevraagd voor het Regulatory Supervisory Report (RSR). In het kader van risicobeheer vraagt de DNB aan u als verzekeraar om, driejaarlijks rapportageprocedures vast te stellen. Daarnaast moet u tussenrapportages inleveren tijdens de overige jaren. Dit is een tijdrovende klus voor verzekeraars, zo weten wij.

Vandaar ook dat wij de moeite nemen u te berichten over onze RSR  software. Deze software kan u als verzekeraar ondersteunen bij het indienen van de RSR en de genoemde tussenrapportages. Wanneer u bij ons uw hosting laat uitvoeren, kunnen uw cijfers automatisch worden verwerkt in de rapportage waardoor u een hoop tijd kunt besparen bij het opmaken van de rapporteringen. U kunt zich dan bezighouden met de actuariële analyse van de data zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over cijfermatige fouten in de RSR.

We snappen dat het wellicht meer duidelijkheid geeft als wij u deze implementatie kunnen laten zien. Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie. Neemt u dan contact met ons op via: sales@secondfloor.com . Of bel + 31 (0) 20 65 89 700.  Wij geven u graag een demo om te laten zien hoe deze automatisering precies werkt.