Op 14 september 2018 organiseert de DNB een kennissessie over IORP II voor Pensioenfondsbestuurders en belangstellenden. De kennissessie zal plaatsvinden bij DNB en is bedoeld voor personen die werkzaam zijn in de pensioensector en zich bezig houden met de implementatie van IORP II. De DNB zal tijdens een interactieve kennissessie haar visie op IORP II geven en onder andere ingaan op mogelijke inrichtingen van sleutelfuncties. SecondFloor zal aanwezig zijn bij de kennissessie. Wanneer u vragen heeft over de implementatie van IORP II of de nieuwe FTK-Verslagstaten 1.0.1 XBRL van DNB kunt u altijd even contact met ons opnemen of ons aanschieten.

Voor meer informatie over IORP II of onze FTK –service kunt u contact opnemen met: Joris van Dam op: sales@secondfloor.com of telefoon:  + 31 (0) 6 433 93 215. Graag tot ziens op 14 september!