SecondFloor heeft tijdens de zomerperiode hard gewerkt aan het ontwikkelen van XBRL rapportages voor de FTK-Verslagstaten van Pensioenfondsen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en geloven dat onze oplossing u als Pensioenfonds ondersteund met een vlotte transitie naar betrouwbare XBRL rapportages. Met onze jarenlange ervaring binnen Solvency II taxonomieën zijn we er van overtuigd dat wij uw pensioenfonds optimaal kunnen ondersteunen. De kracht van onze software is dat deze flexibel in te richten is naar uw eigen wensen om te zorgen voor een naadloze aansluiting op uw huidige specifieke werkwijze. U kunt hierbij kiezen om uw bestaande Excel-templates van de DNB te blijven gebruiken. Of, u kunt onze software inzetten en volledig integreren met uw eigen IT-infrastructuur. We bieden de FTK-service aan als flexibel abonnement. Dit betekent dat u zonder investering vooraf kunt omschakelen naar FTK Verslagstaten in XBRL. Tijdens een proefperiode kunt u kostenloos kennismaken met onze FTK-service.

Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact op voor een proefperiode via sales@secondfloor.com of telefonisch met Joris Van Dam op nummer: + 31 (0) 6 433 93 215.


Launch XBRL Taxonomy 1.0 FTK-Reports for Pension funds

During the summer SecondFloor worked hard on the development of XBRL reports regarding FTK-Reports for Pension funds. We are very satisfied with the end result and believe that our solution supports you as a Pension fund with a smooth transition to reliable XBRL reports. With over 10 years of experience within Solvency II taxonomies, we are convinced that we can support your Pension fund in an excellent way. The strength of our software is that it is flexible and can be configured towards your own wishes. This to ensure a seamless connection with your current working methods. You can choose to continue using your existing Excel templates from DNB. Or, you can deploy our software and fully integrate our service with your own IT infrastructure. We offer the FTK-service as a flexible subscription. This means that you can switch to FTK-Reporting in XBRL without any investment. During a trial period, you can get acquainted with our FTK-service for free.

If you are interested, please contact us for a trial period via sales@secondfloor.com or contact Joris Van Dam on phone: + 31 (0) 6 433 93 215.